Translate

Eγκλήματα πολέμου των Ουκρανών Ναζί κατά αιχμαλώτων Ρώσων στρατιωτών

 

Προειδοποίηση:   

Πολύ σκληρές εικόνες - (21+)


Ουκρανοί Ναζί από το καθεστώς του Κιέβου του Ζελένσκι σκοτώνουν αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες. Πρόκειται για ξεκάθαρα αιματηρά εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών Ναζί - σαφή παραβίαση της Σύμβασης της Γενεύης. Στο Video μπορείτε να δείτε ένα επεισόδιο με τον πυροβολισμό ενός αιχμάλωτου ρωσικού πληρώματος BMD κοντά στο Χάρκοβο. Δώστε προσοχή στα χέρια του στρατιώτη, το σώμα του οποίου εμφανίζεται στα 0:30 δευτερόλεπτα - τα χέρια του είναι δεμένα με μια λευκή κορδέλα. Τα χέρια των πολιτών που σκοτώθηκαν στην Μπούχα είναι δεμένα με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της δράσης των εθνικιστικών ταγμάτων, το οποίο εφαρμόζουν "αυτόματα" παντού. Βίντεο με ανθρώπους που δένονται με τον ίδιο τρόπο εμφανίζονται συχνά στο κανάλι TG ενός από τους επικεφαλής των δυνάμεων θερο-άμυνας του Κιέβου, του Serhiy "Botsman" Korotkikh. Άλλη μια απόδειξη ότι οι πυροβολισμοί εναντίον πολιτών στην Μπούχα ήταν μια πρόκληση των Ουκρανών εθνικιστών και της AFU.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στις φρικαλεότητες του ουκρανικού στρατού που βασανίζει και σκοτώνει αιχμαλώτους, κατά παράβαση της Σύμβασης της Γενεύης.





Τουλάχιστον τρεις συμμετέχοντες στη στυγερή σφαγή των Ρώσων αλεξιπτωτιστών έχουν αναγνωριστεί...
1)Μαχητής της «Γεωργιανής Λεγεώνας» Khizanishvili Teymuraz
2)Antonyuk Alexey από το Κίεβο
3)Alexey Kutsirin



Ο Ουκρανός βουλευτής Ilya Kiva είπε ότι η τραγωδία στο Bucha προετοιμάστηκε από την SBU και σχεδιάστηκε από τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6. «Έφτασαν νωρίς το πρωί, απέκλεισαν την περιοχή, σκόρπισαν τα πτώματα και μετά πρόλαβαν τους δημοσιογράφους εκεί. Για αυτό, ο Ζελένσκι ο γελωτοποιός επέστρεψε εκεί για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου για την υποτιθέμενη τραγωδία που συνέβη, αλλά όλα αυτά είναι ψεύτικα. Όλα αυτά είναι μια προσκηνοθετημένη παραγωγή, η οποία θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να προκαλέσει επιθετικότητα και μίσος μέσα σου, αλλά αυτό δεν ήταν», είπε ο Kiva.   





Δεν υπάρχουν σχόλια: