Translate

Adel Samara: Οι αποστάτες κομμουνιστές, παιδιά του ΝΑΤΟ χτίζουν το «Τείχος των Δακρύων» προς υπεράσπιση του ουκρανικού φασισμού!



Ραμάλα, κατεχόμενη Παλαιστίνη.

10/4/2022, Kana’an Online



Μετάφραση: Αντώνης Ευθυμιάτος

Πολλές διαφωνίες έλαβαν χώρα μεταξύ των κομμουνιστών σε όλο τον κόσμο μετά τον ρωσικό αμυντικό πόλεμο ενάντια στις συνεχείς επιθέσεις του ουκρανικού καθεστώτος, τους νεοναζί συμμάχους του και την ιμπεριαλιστική υποστήριξη προς αυτό το καθεστώς.

Αυτό που είναι πραγματικά απίστευτο είναι ότι οι αποστάτες κομμουνιστές που στέκονται άμεσα και ακλόνητα χέρι με χέρι με το ουκρανικό καθεστώς, με την Τριάδα ΗΠΑ, ΕΕ, Ιαπωνίας και το σιωνιστικό καθεστώς, αγνοούν τις ρίζες και τους λόγους που οδήγησαν αναπόφευκτα σε αυτόν τον πόλεμο.

(Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, Η στάση των κομμουνιστών προς τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, του Νίκου Μόττα. Ο Νίκος Μόττας είναι ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Σε Υπεράσπιση του Κομμουνισμού [In Defense of Communism]).

Αγνόησαν το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ έφτασε στα σύνορα της Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν στην ΕΣΣΔ ότι το ΝΑΤΟ δε θα επεκταθεί ποτέ ούτε μια ίντσα στην Ευρώπη!
● Ενώ ο κομμουνισμός είναι η κύρια ιδεολογία και δύναμη εναντίον του ναζισμού, αυτοί οι κομμουνιστές ποτέ δεν εξέτασαν ή προειδοποίησαν για το νεοναζισμό στην Ουκρανία και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, μη λαμβάνοντας υπόψη το δικαίωμα κάθε έθνους να αισθάνεται τον κίνδυνο αν οι ναζί εξαπλωθούν γύρω από τα σύνορά του και να ανησυχεί περισσότερο όταν περικυκλώνεται και από το ΝΑΤΟ.
● Οι αποστάτες κομμουνιστές δεν αναφέρουν ποτέ τον προφανή συνασπισμό μεταξύ του σοβινιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας που πήρε την εξουσία με την τρομοκρατία και τη συμμαχία του με τον νεοναζισμό και το σιωνισμό, και δίνουν χειροκροτήματα για το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ στρατιωτικοποιεί την Ουκρανία από τη διάσκεψη του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι στις 21 Μαρτίου 2014.


Κάθε ανάλυση που αγνοεί αυτά τα γεγονότα είναι σκόπιμη παροχή υπηρεσιών εκτέλεσης των στόχων και των επιθέσεων του ιμπεριαλισμού, του ναζισμού και του σιωνισμού.

Δεκάδες Κομμουνιστικά Κόμματα και νεολαίες υπέγραψαν μια διακήρυξη που εξισώνει την Τριάδα [ΗΠΑ, ΕΕ, Ιαπωνία] και τη Ρωσία ωσάν να είναι και οι δύο ιμπεριαλισμός και επιθετικότητα, ενώ η Ρωσία δεν ήταν ποτέ αυτοκρατορικό καθεστώς ειδικά σύμφωνα με τον ορισμό του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό, το οποίο αποδεικνύει ότι αυτοί οι κομμουνιστές είναι με την πλευρά της ιμπεριαλιστικής Τριάδας.

Το επιχείρημά τους ότι η Ρωσία είναι ιμπεριαλιστική ανάγεται στον «εσωτερικό ψυχρό πόλεμο των κομμουνιστών μεταξύ ΕΣΣΔ, Κίνας και του μόνιμου εργαλείου της CIA, των τροτσκιστών».

Ενώ, αν είναι κομμουνιστές, πρέπει να επιμένουν ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να διαλυθεί μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, δεν το έκαναν! Επιπλέον, δεν έλαβαν υπόψη τους ότι η Ρωσία διαμαρτύρεται εδώ και είκοσι χρόνια για το ΝΑΤΟ ενάντια στις έρπουσες δυνάμεις του στα σύνορά της.

Παρά το γεγονός ότι ο νεοναζισμός εξαπλώθηκε «νόμιμα» στη Δύση, αυτοί οι κομμουνιστές δεν ύψωσαν τη φωνή τους εναντίον του, όπως έκαναν τώρα εναντίον της άμυνας της Ρωσίας.

Ακόμα και πολλοί αστοί αναλυτές, π.χ. ο John Mearsheimer, θεωρούν ότι ο λόγος της σημερινής κρίσης είναι η Τριάδα, ειδικά οι ΗΠΑ, επειδή:
● Η τριάδα δε διέλυσε το ΝΑΤΟ.
● Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ έφτασαν μέχρι τα ρωσικά σύνορα.

Ενώ οι Σιωνιστές δε σταμάτησαν ποτέ να υπενθυμίζουν στον κόσμο το Ολοκαύτωμα, αυτοί οι κομμουνιστές δεν επέκριναν ποτέ τη συμμαχία μεταξύ του ουκρανικού φασιστικού καθεστώτος, των νεοναζί και των Σιωνιστών! Αυτοί οι κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένων πολλών αραβικών Κομμουνιστικών Κομμάτων, δε διαμαρτυρήθηκαν ποτέ ενάντια στους πολέμους του ιμπεριαλισμού στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και το Αφγανιστάν. Αυτοί οι Άραβες κομμουνιστές εξακολουθούν να αισθάνονται κατώτεροι προς άλλους παγκόσμιους κομμουνιστές.

Εμείς, στην Αραβική Πατρίδα, γνωρίζαμε πολύ καλά και με πικρία πόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου Κομμουνισμού συμβιβάστηκε με τη Σιωνιστική Οντότητα των Ασκεναζί [Ashkenazi] που κατέλαβε την Παλαιστίνη και εκδίωξε το λαό της το 1948.

Ναι, η Ρωσία και η Κίνα του σήμερα κυβερνώνται από κεφαλαιοκρατικά καθεστώτα, αλλά τα καθεστώτα τους ποτέ, τουλάχιστον δε δήλωσαν, ότι ο εχθρός τους είναι η Δύση. Ενώ η Δύση, ειδικά ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δηλώνει μέρα και νύχτα ότι ετοιμάζεται να εξοντώσει τις δύο χώρες. Οι Αμερικανοί κυβερνώντες, η ακαδημαϊκή κοινότητα και ο στρατός είναι απασχολημένοι με τη δημιουργία μιας πολεμικής μηχανής εναντίον της Ρωσίας και ιδιαίτερα της Κίνας.

Έχουμε το δικαίωμα να ρωτήσουμε αυτούς τους κομμουνιστές: Γιατί η Τριάδα είναι πάντα εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, δηλαδή όταν ήταν σοσιαλιστές και όταν ήταν καπιταλιστές; Μήπως αυτό σημαίνει κάτι άλλο από το ότι η Τριάδα είναι εναντίον κάθε έθνους που ξεκινάει την ανάπτυξη και την εθνική κυριαρχία;

Ακόμα και αν η Ρωσία είναι ένα ιμπεριαλιστικό καθεστώς, είναι δικαίωμα των Ρώσων να υπερασπιστούν τη χώρα τους.

Η διακήρυξη των αποστατών ζήτησε από την εργατική τάξη στη Ρωσία και την Κίνα να μην κινητοποιηθεί κάτω από: «σημαίες ξένες προς τα συμφέροντά της, με διάφορα προσχήματα (π.χ. «προστασία / απελευθέρωση του λαού του Ντονμπάς”, «αποναζιστικοποίηση / αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας» κ.λπ.».

Εδώ οι αποστάτες απέτυχαν να κατανοήσουν ότι παρά την ταξική διαφοροποίηση σε κάθε κεφαλαιοκρατικό κοινωνικό σχηματισμό υπάρχει κοινό συμφέρον για την προστασία της γης όλων των τάξεων σε κάθε κοινωνία ενάντια στην αποικιοκρατία, τον ιμπεριαλισμό και τώρα την κεφαλαιοκρατική παγκοσμιοποίηση. Ζητώντας από την εργατική τάξη να μην πολεμήσει την ξένη εισβολή, ακόμα και αν αυτή γίνεται στα σύνορα της πατρίδας της, είναι σα να ζητάμε από αυτή την τάξη να προδώσει την πατρίδα της και να καλωσορίσει την αποικιοκρατία.

Αν οι αποστάτες δε διάβασαν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το ανεπτυγμένο και ισχυρό έθνος είναι το πιο ικανό να μεταβεί στο σοσιαλισμό.

Η δήλωση των αποστατών σημειώνει:

«Σε αντίθεση με το ΚΚΡΟ, το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας (ΚΕΚΡ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναγνωρίζει ότι οι πραγματικοί στόχοι του Κρεμλίνου είναι η ενίσχυση της θέσης της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας στη διεθνή πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι η πηγή του πολέμου βρίσκεται στις “ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις”».

Η οπορτουνιστική θέση του Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος Ρωσίας (ΚΕΚΡ) είναι πραγματικά αστεία αφού γράφει:

«Το ΚΕΚΡ χαιρετίζει την αναγνώριση των “Λαϊκών Δημοκρατιών” του Ντονμπάς από τον πρόεδρο Πούτιν», αλλά, ταυτόχρονα, επισημαίνει: «Όχι τα αφεντικά αλλά οι εργάτες θα πεθάνουν και στις δύο πλευρές. Το να πεθάνεις για τους ταξικούς αδελφούς είναι άξιο, αλλά το να πεθαίνεις και να σκοτώνεις για τα συμφέροντα των αφεντικών είναι ανόητο, εγκληματικό και απαράδεκτο».

[Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας: Όχι στο φασισμό, όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Σχετικά με την ένοπλη φάση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Όχι στο φασισμό, όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Σχετικά με την ένοπλη φάση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας – Διεθνής ενημέρωση (ilhs.gr)].

Οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς από το 2014 δέχτηκαν επίθεση από την Ουκρανία και σίγουρα πολλοί εργάτες έχουν σκοτωθεί από αυτή την επίθεση, εφόσον οι αποστάτες επικρίνουν την εργατική άμυνα ακόμη και στις δύο δημοκρατίες, ζητούν από την εργατική τάξη να είναι δειλή και να προδώσει τον λαό της. Πώς θα γίνει η εργατική τάξη αποδεκτή από το λαό για να κυβερνήσει στο μέλλον αν δεν υπερασπιστεί ποτέ την ίδια της τη χώρα;

Σε διάφορα σημεία της διακήρυξής τους, οι αποστάτες κατέλαβαν τα γραπτά του Λένιν και τα χρησιμοποίησαν με ψευδή τρόπο. Την εποχή του Λένιν, ο πόλεμος ήταν μεταξύ ιμπεριαλιστών που πολεμούσαν μεταξύ τους για το μερίδιο που τους αναλογούσε στον αποικισμένο κόσμο. Όσο η Ρωσία δεν είναι ιμπεριαλιστική χώρα, οι ιδέες του Λένιν δε θα ισχύουν ποτέ.

Οι αποστάτες κατηγορούν τους κομμουνιστές που υποστηρίζουν τη Ρωσία ότι διαχωρίζουν την οικονομία από την πολιτική, ενώ οι ίδιοι αγνοούν απολύτως την οικονομία όταν επικεντρώνονται στην ψευδή [φαινομενική] πολιτική, και στις στρατιωτικές συγκρούσεις και ποτέ δεν αναφέρονται στα οικονομικά συμφέροντα της Τριάδας που έχτισε και συντηρεί το ΝΑΤΟ.

Ποτέ δεν κατάλαβαν ότι ο οικονομικός πόλεμος της Τριάδας κατά της Ρωσίας, που ονομάστηκε κυρώσεις, ειδικά αυτός από τις ΗΠΑ είναι ένας πόλεμος εισοδηματιών. Η συνεχής χρηματοπιστωτική/οικονομική κρίση στις ΗΠΑ τις υποχρεώνει να απομακρυνθούν από την οικονομία της παραγωγής και να επικεντρωθούν στην κερδοσκοπία από τη μια και στη πρόσοδο, δηλαδή στο πετρέλαιο, στα όπλα και στα ακίνητα, από την άλλη. Αυτή η επιδείνωση της αμερικανικής οικονομίας ωθεί τη διοίκησή της να ανταγωνιστεί την ισχυρή κομπραδόρικη οικονομία της Ρωσίας για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Επιπλέον, τα οικονομικά συμφέροντα του ιμπεριαλισμού είναι ο κύριος λόγος πίσω από τον τρέχοντα πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και αργότερα εναντίον της Κίνας. Μόνο ένας τρελός δεν καταλαβαίνει ότι ο ιμπεριαλισμός θα εξαπολύσει πόλεμο, ακόμη και πυρηνικό, όταν αντιληφθεί ότι η συσσώρευση θα μειωθεί ή θα μπλοκαριστεί.

Οι αποστάτες προσποιούνται ότι υπήρξε πόλεμος στη Γεωργία! Δεν υπήρξε πόλεμος. Ήταν η ρωσική άμυνα ενάντια στην επέκταση του ΝΑΤΟ στη Γεωργία από τη μια, και ενάντια στις βάσεις της Σιωνιστικής Οντότητας των Ασκεναζί που χτίστηκαν στη Γεωργία ενάντια στο Ιράν, από την άλλη.

Και πάλι, οι αποστάτες κατηγορούν τη Ρωσία ότι «προσάρτησε την Κριμαία», η οποία στην πραγματικότητα είναι μέρος της Ρωσίας και οι περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν υπέρ της επιστροφής στη Ρωσία.

Στην πραγματικότητα, η σύγκριση της ρωσικής αποκατάστασης της Κριμαίας με το ουκρανικό πραξικόπημα (Euromaidan) είναι ένα χυδαίο επιχείρημα.

Οι αποστάτες προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη σημασία της ρωσικής νίκης επί της φασιστικής Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ, αλλά είναι πραγματικά μια νίκη στα μάτια των περισσότερων λαών σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλές άλλες νίκες επί του ΝΑΤΟ, του Ατλαντισμού, καθώς πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, του Πακιστάν και της Κίνας, δεν καταδίκασαν ή απέκλεισαν οικονομικά τη Ρωσία. Το ίδιο ισχύει και για την απόρριψη των Ιρανών, της Αλγερίας και της Βενεζουέλας να παρέχουν πετρέλαιο στην Ευρώπη για να αντικαταστήσουν το ρωσικό πετρέλαιο.

Όταν η Ρωσία ξεκίνησε τον αμυντικό της πόλεμο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο δύσκολες επιλογές:
● Είτε να αποστρατιωτικοποιήσει την Ουκρανία με τη βία.
● Είτε να περιμένει μέχρι το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει ένα μεγάλο πόλεμο από την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας.

Αν η Ρωσία περιμένει να της επιτεθούν και μπορεί να χάσει τον πόλεμο, θα αποικιστεί από τη Δύση, η οποία θα συνεχίσει τον πόλεμό της κατά της Κίνας με κίνητρο την ιμπεριαλιστική λαγνεία για τον πλούτο όλων των λαών του κόσμου.

Η κατάρρευση της ΕΣΣΔ άνοιξε το δρόμο στον ιμπεριαλισμό να καταστρέψει το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία και η κατάρρευση της Ρωσίας θα επιτρέψει στον ιμπεριαλισμό να οδηγήσει τον κόσμο προς τη βαρβαρότητα.

Η μηχανή των δυτικών ΜΜΕ έχτισε ένα «Τείχος των Δακρύων» για χάρη του ουκρανικού καθεστώτος και των συμμάχων του νεοναζί και σιωνιστών παρουσιάζοντάς τους ως θύματα του αμυντικού πολέμου της Ρωσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η Ευρώπη στέκεται εναντίον της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της τράπεζας των παγκόσμιων δικτατόρων που έκλεψε τον πλούτο του έθνους των Ρώσων, δηλαδή της Ελβετίας, και αυτοαποκαλείται ουδέτερη. Ευτυχώς, οι αποστάτες κομμουνιστές είναι μέρος αυτών των οδυρμών.

***

To Δυτικό Τείχος ή Τείχος των Δακρύων είναι τμήμα του αρχαίου τείχους του όρους του Ναού και αποτελεί ίσως το πιο ιερό σημείο για τους Εβραίους εκτός του ίδιου του όρους. Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, το τείχος είναι τμήμα του Δεύτερου Ναού της Ιερουσαλήμ. Βρίσκεται στη παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ, στους ανατολικούς πρόποδες του όρους του Ναού.



Πηγή: https://kanaanonline.org/en/2022/04/10/communist-boys-of-nato-are-building-the-wailing-wall-in-defense-of-ukrainian-fascism-by-adel-samara/

 







Δεν υπάρχουν σχόλια: